Saveti pri kupovini – da li izabrati nosače ili police za televizor?

Odabir nosača za televizor ili polica zavisi od mnogo faktora. Pre svega zavisi od vaše želje, zatim od uređenja vašeg stana, od kvadrature vašeg stana ili kuće, od tipa vašeg televizora. Trebalo bi sve ove faktore da uzmete u obzir i onda na kraju odlučite šta u vašem slučaju vama više odgovara.

Nosači pogodni za veće televizore

Kada su u pitanju veliki televizori, problem je naći odgovarajuću policu. Onda bi polica trebalo da služi samo za televizor, a mnoge druge stvari kojima biste hteli da ukrasite stan bi mogle da budu problem i da stvaraju određenu vrstu vizuelnog “nereda” sve i da to inače ne bi. Jednostavno na polici će najveći deo zauzeti TV i onda će biti jako teško da rasporedite sve ostale sitnice. Sa druge strane tu je i određena vrsta rizika. Naime, ukoliko odaberete dobre i kvalitetne nosače za televizor, onda neće biti nikakih problema i neće biti rizika.

Nosači pogodni i za manje stanove

Nosači za televizor su pogodni za manje stanove, odnosno za stanove manje kvadrature ili stanove u kojima već postoji mnogo stvari. U ovom slučaju nosači za televizor služe kako bi sačuvali prostor. I ovde nema neke preterane filozofije. Ovo je jedan od trikova kada su manji stanovi u pitanju, odnosno odgovara na pitanje kakav je raspored najbolji za stanove manje kvadrature.

Nosači – najbolje rešenje za spavaće sobe

Iako se savetuje da u spavaćim sobama i ne bi trebalo da se nalaze televizori, ukoliko vi ipak želite da postavite TV u sobu, to je sasvim opravdano i moguće. U ovom slučaju da biste sačuvali mnogo više prostora, trebalo bi da odaberete nosače za televizor i na taj način napravite jedan kompaktan prostor u sobi, za mnoge druge sitnice.

Verovatno ćete nosač za televizor postaviti naspram kreveta za spavanje. U ovom smislu nosači za televizor će pomoći da TV bude postavljan u uglu koji vama najviše odgovara i na taj način ćete apsolutno moći da uživate u gledanju TV-a iz kreveta. Tako da, police za televizor nisu dobra opcija za spavaće sobe, dok su nosači za televizor idealna opcija.

Police pogodne za televizore starijih modela

Police za televizore su pogodne u slučajevima da imate televizore starijih modela, koji nisu praktični i koje jednostavno ne možete tako lako okačiti na zid. Međutim, ukoliko želite da ipak postavite i televizor starijih modela na zid, onda samo treba da obratite pažnju koje nosače za televizor birate, jer nisu svi jednako kvalitetni i funkcionalni. Uglavnom su televizori zasterelih modela mnogo masivniji, te će vam trebati nosači za televizor od izuzetno čvrstih i izdrživih materijala.

Na kraju – šta se vama više dopada

Ipak je najvažnije da odaberete ono što se vama više dopada. Naime, sve može nekako da se iskombinuje, ukoliko vi to želite. Dakle, uvek može da se pronađe način da se želje ostvari. To znači da je samo važno da napravite dobar plan i da sagledate sve moguće činjenice. Ako se vama više dopadaju nosači za televizor i želite po svaku cenu da ih imate, onda druge stvari prilagoditi sopstvenoj želji.

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *