Ideje za originalan prostor za svadbe

 

Datum je odlučen, imate jasnu viziju svog venčanja u glavi, ali je potrebno da osmislite prostor u kome možete u potpunosti da je realizujete. To znači da bi trebalo da krenete u potragu za pravim mestom na kome će do izražaja doći dekoracija prostora, komfornost za goste i, naravno, podijum za ples. Za početak krenite od onoga šta ne želite, a potom poslušajte preporuke. Obiđite sva mesta, dobro ih osmotrite i onda će odluka doći sama po sebi.

Klubovi

Ukoliko ste tip koji voli dobre provode, mračan prostor i disko kugle, klubovi koje Novi sad ima, kao i bilo koji veći grad, imaće šta da vam ponude. Ovaj prostor je originalan jer možete da napravite tematske žurke. Ceo prostor je osmišljen tako da je akcenat na igri. Viseći stolovi, poneki separe, prostor za di džeja. Ovde možete da napravite žurku iz svojih snova, neku na koju ste uvek želeli da idete ili ste se jednom proveli fenomenalno, pa biste to da ponovite. Ovo je nešto urbanije mesto, koje može da bude veoma zanimljivo starijim zvanicama. Odličan šmek ovo mesto će dobtiti ukoliko organizujete nastup koktel majstora. Ovde su dozvoljene prskalice, skakutanje i pokazivanje raskošnog plesnog talenta, jer klub je upravo mesto dobre zabave i to do jutra.

Restorani i kafići koji nisu za proslave

Možda zvuči nelogično, ali mesta koja inače nisu namenjena za proslave, često izlaze u susret mladencima, koji imaju nešto manji broj gostiju. Na ovaj način možete da se venčate u omiljenom kafiću u kraju ili da organizujete šoping za zvanice uz hranu koju nudi restoran u Outlet centru. Odlična strana ovakvog prostora je što možete odabrati neki za koji vam dekoracija prostora nije potrebna. Naime, to može biti mesto takozvanoh industrijskog dizajna, kubanski lokal ili romantični restoran. Odaberite ih na osnovu svojih afiniteta, emocija u vezi sa tim mestom ili subjektivnog osećaja. Važno je da to mesto odslikava vas, vašeg partnera i da ćete se u njemu osećati lepo i prijatno.

Prirodne lepote

Pećine, parkovi pod zaštitom prirode, prelepi rukavci – sve su ovo mesta na kojima možete da izgovorite sudbonosno DA. Ono što je važno znati, trebalo bi prvo da dobijete odobrenje od nadležnih institucija, tamo gde je potrebno. Ovo mesto će oduševiti sve one koji vole prirodu, koji su zaljubljeni u prirodne lepote koje nudi Srbija ili bilo koja druga zemlja gde se nalazite. Dekoracija prostora je ovde već kreirana, a vi možete dodati rajska vrata ili cvetne aranžmane. Zamislite venčanje na otvorenom, zvanice koje igraju bose na travi i ludo se provode. A tek fotografije! Za ovo je važan preduslov i lepo vreme, kao i to da oko sebe imate osobe koje prirodu cene jednako koliko i vi.

Originalnost proizlazi iz onoga što volite i kako sebi želite da ugodite. Naravno, red je da mislite i na pozvane goste, ali pre svega bi trebalo da se vodite svojim željama. Mnogi kažu da im je ovaj dan najlepši u životu, pa se potrudite da ove reči izgovoite i vi!

Ideje za originalan prostor za svadbe

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *