Pripremite restoran za sunčane dane

Prve naznake proleća, već su mnoge izvele na ulice, a topli dani su ih naveli da potraže mesto u baštama omiljenih kafića i restorana. Ako još niste uredili svoj prostor ispred lokala, trebalo bi da požurite, jer nam lepi dani tek predstoje!

Pejzažno uređenje prostora

Sigurno je da svaki lokal želi da ima dobru reputaciju, kako bi bio popularan i posećen. To ćete postići i ukoliko u svoj rad uvodite novine. Jedna od njih svakako se odnosi na izgled vaše letnje bašte. Pejzažno uređenje prostora je odličan izbor, kada želite da se ovome posvete profesionalci. Oni će odrediti šta je najbolje rešenje, u odnosu na lokaciju i veličinu prostora. Ukrasiće prostor određenim elementima, po potrebi uvesti biljke ili druge aranžmane. Uklopiće boje i stil, tako da mesto bude skladno i prijatno za odmor ili predah.

Sam svoj majstor

Ukoliko želite sami da se pobrinete za izgled svoje bašte, obavezno se stavite u ulogu posetilaca. Važno je da izgledom privučete nove goste. Zbog toga posmatrajte kako to  najbolji restorani u Novom Sadu. Tada sigurno nećete pogrešiti. Obratite pažnju na raspored stolova, tako da gostima bude udobno i prijatno. Obratite pažnju i na to da li  imate dovoljno hlada. Za to će vam naročito koristiti kupolaste tende, koje su uobičajene, kao i ravne tende. Možete koristiti i suncobane, ukoliko imate mali lokal. Ne zaboravite na odgovarajuću rasvetu, jer kada dođe lepo vreme, gosti se i tokom večeri zadržavaju u baštama. Svakako, poželjno je da imate i dekorativne detalje, kao što su lampioni ili mirisne sveće, u zavisnosti od toga šta se u vaš stil uklapa.

Finese

Ukoliko se kao restorani u Sremskim Karlovcima nalazite u blizini Dunava, važno je i da se pobrinete da insekti, a prvenstveno komarci, ne uznemiravaju vaše posetioce. Možete da koristite određena hemijska sredstva, ali i da zapalite dekorativne baklje. Pomoći će i neven, lavanda ili ruzmarin, koji će takođe dati poseban šmek vašoj bašti. Ukoliko imate mogućnost, obezbedite i deo za decu. Uvedite novine i u svoj meni, prilagodite ga toplim danima. Obavezno je da imate dovoljno osoblja, jer najbolji restorani u Novom Sadu sigurno nisu tekli takav imidž dok su posetioci čekali 20 minuta da izvrše porudžbinu.  Smestite svoje goste pod kupolaste tende, učinite im boravak prijatnim i ukusnim, a potom očekujte da ćete od njih imati preporuku i da će se uvek rado vratiti!

Pripremite restoran za sunčane dane

Podeli na:

One thought on “Pripremite restoran za sunčane dane

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *