Kombi prevoz do Budimpešte: povoljno, brzo, ugodno u skladu sa potrebama i željama putnika

Mađarska prestonica je veoma popularna destinacija, kako među našim tako i među turistima širom sveta. Svakako da Budimpešta turistima ima mnogo šta da ponudi: od muzeja i galerija, do dvoraca i istorijskih zgrada.

Iz Beograda se do glavnog grada Mađarske može doći na više načina: avionom, autobusom, vozom, sopstvenim automobilom ili sve popularnijim kombi prevozima koji osim do Budimpešte iz Beograda i još nekih gradova Srbije saobraćaju i do drugih popularnih destinacija.

  1. Ukoliko se pitate zbog čega je kombi prevoz do Budimpešte sve popularniji, odgovor na to pitanje možete pronaći u nastavku teksta.

Povoljne cene kombi prevoza do Budimpešte

Uz sve druge pogodnosti koje kombi prevoz do Budimpešte nudi, tu je i veoma povoljna cena putovanja. Pojedini prevoznici do Mađarske prestonice i nazad voze za samo 50 evra. U poređenju sa cenama avionskih karata, kombi prevoz do Budimpešte je itekako jeftin. Cene autobuskih karata su manje ili više slične cenama koje naplaćuju kombi prevoznici, dok je cena povratne vozne karte najisplativija. Vozom se do Budimpešt i nazad u Beograd može stići za samo 25 evra. Međutim, u današnje vreme, putovanje vozom (barem kada su naši vozovi i pruge u pitanju) ima mnogo svojih nedostataka zbog kojih se ljudi sve ređe odlučuju da se upuste u avanturu putovanja vozom, posebno kada su u pitanju dalje destinacije poput ove.

Od srpskog do glavnog grada Mađarske za samo pet sati

Možda i najveća prednost koju kombi prevoz do Budimpešte ima u odnosu na vozove i autobuse jeste dosta kratko putovanje. Naime oko 400 kilometara koje Beograd deli od Budimpešte kombijima se prelazi za samo pet sati. U slučaju većih zadržavanja na granici sa Mađarskom, putovanje može trajati i nešto duže, ali su zadržavanja za kombije mnogo kraća od zadržavanja autobusa.

Jedan od glavnih nedostataka putovanja vozom do prestonice Mađarske upravo je dužina putovanja koje traje oko devet sati. Zato su kombi prevozi do Budimpešte iako nešto skuplji, mnogo popularniji način prevoza nego vozovi.

Sa kombi prevozom do Budimpešte putovanje je uvek ugodno

Tehnički ispravni i moderno opremljeni kombiji garantuju ugodno putovanje. Tokom toplih letnjih dana budite sigurni da su klima uređaji u njima ispravni i da se koriste, što ne možemo reći za dugo i iscrpljujuće putovanje vozom.

Deo njihove ugodnosti jeste i takozvani prevoz „od vrata do vrata“. Naime, ukoliko do mađarske prestonice putujete kombi prevozom, većina njih dolazi po Vas na kućnu adresu. Dakle, zaboravite na tegljenje putnih torbi do aerodroma, autobuskih i voznih stanica, kao i na nepotrebno plaćanje gradskog prevoza ili vožnje taksijem. Takođe, većina ovih prevoznika će Vas pokupiti sa adrese na kojoj odsedate ili one koja Vama najbolje odgovara.

Prilagodljivost kombi prevoznika

S obzirom na činjenicu da većina kombi prevoznika do Budimpešte saobraća svakodnevno, a pojedini među njima i više puta u toku jednog dana, slobodno možemo reći da je ovo najprilagodljivi način prevoza koji teži da zadovolji potrebe i želje svojih putnika. Dodatno, vreme polaska u nekim od agencija koje se bave prevozom putnika kombijima takođe je fleksibilno i prilagodljivo potrebama putnika, a ne striktno određeno kao kada su u pitanju, autobusi, vozovi ili avioni.

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *