Grčka – zemlja okupana u suncu

Grčka je zemlja kao stvorena za letovanje 

Da li ste znali da ova zemlja ima čak 3.054 ostrva? I da je u proseku 80 odsto površine pod planinama? A o broju sunčanih dana da i ne govorimo!

Grcka 1

 

Dok su reke u Grčkoj siromašne vodom i kratkog toka, more izvire na svakom kraju ove države. Upravo zbog svih ovih činjenica Grčka je jedna od najvažnijih destinacija za letovanje.

Ono što je zanimljivo jeste da postoji zaista mnoštvo destinacija za koje se ljudi odlučuju kada planiraju letovanje u Grčkoj. Mnoga mesta su mala i turistička, pa se mnogi iznenade kada shvate da u njima nema pravih hotela već se kao glavni smeštaj nude apartmani u Grčkoj.

Grcka 2

 

Grcka apartmani 2014 , napravite dobar izbor 

Veći turistički centri imaju hotele, međutim, većina turista se odlučuje za nešto privatniji smeštaj. Apartmani u Grčkoj su izuzetno popularni, osim što su povoljni, oni turistima pružaju i mogućnost da samostalno uređuju svoj plan i program odmora. Mnogi kao razlog navode i to što su često domaćini tj. vlasnici apartmana u blizini te turisti mogu da uživaju u grčkom gostoprimstvu. Neretko se ostvaruju prijateljstva i turisti se vraćaju u isto mesto baš zbog ugodnosti apartmana i Grka koji ih poseduju.

Grcka 3

 

Još jedna prednost je što u apartmanima možete da se osećate slobodnije nego u hotelima, pogotovo ukoliko putujete sa malom decom. Možete da uživate u predvečerju sedeći ispod nečijeg drveta masline i pustite decu da se okolo igraju. Grčki apartmani definitivno odišu drugačije nego smeštaj u hotelima, pa definitivno treba isprobati ovaj vid prenoćišta. U evropskim i svetskim metropolama možete da spavate u hotelima 😉

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *