Dočekajte novu 2015. godinu u najatraktivnijoj prestonici Evrope

Protekla 2014. godina dočekana je u pesmi i veselju na trgovima, ulicama, klubovima i u privatnom ambijentu. Sve je proteklo u skladu sa očekivanjima kako organizatora tako i građana. U dobrom raspoloženju slavili su Beograđani zajedno sa brojnim gostima iz zemlje i inostranstva. Budući da je Beograd jedna od najatraktivnijih metropola kada je noćni život Evrope u pitanju ne čudi što vlada veliko interesovanje stranaca da u prestonici najboljeg provoda dočekaju i novu 2015. godinu.

kafana druga kuca (3)

Noć u Beogradu

Jedinstvena atmosfera i ambijent oduševljava strance koji iz Beograda odlaze sa dozom tuge i velike želje da se vrate. U našem gradu stvaraju se neponovljive uspomene, u nadaleko poznatim beogradskim kafanama doživljava se trenutak i sklapaju poznanstva od kojih mnoga prerastaju u lepa i kvalitetna prijateljstva. Beograd je grad širokih ulica, dobrih domaćina i otvorenog srca. Takva atmosfera vlada tokom cele godine, a uz dodatni trud eskalira za doček kada su svi posebno raspoloženi.

Stranci su posebno oduševljeni činjenicom da u Beogradu nema odmora, kada je provod u pitanju.  Ovde je svaki dan petak. Izlazak počinje oko ponoći i traje do ranih jutarnjih časova. Dobra vest je da vas posle dugog iscrpnog noćnog programa čeka bezbroj povoljnih i dobrih mesta na kojima se obavezno jede posle izlaska. Cene hrane i pića dodatno podgrevaju atmosferu pa su i Evropljanima sa prosečnim primanjima izuzetno povoljne. Stranci su takođe oduševljeni smeštajem koji se većinom nalazi u centru grada i savršeno odgovara odnosu cene i kvaliteta. Zbog svega navedenog najbrojniji gosti u Beogradu su Grci, Hrvati, Slovenci, Englezi… Ljubitelji raskalašnog noćnog života koji jednom dođu uvek se vraćaju. Razlog više da dočekaju Novu godinu u Beogradu, pored činjenice da je jedan od najpristupačnijih evropskih destinacija, sigurno je jedna od najprijemčljivijih zahvaljujući bogatom i raznovrsnom sadržaju.

kafana druga kuca (2)

Za one koji vole provod pod otvorenim nebom uz glasnu muziku, trubače i gužvu koja nedvojbeno oslikava Novu godinu rezervisan je trg. Prošle godine su Beograđani mogli da uživaju u bogatom repertoaru domaćih izvođača. Ceca je svoj nastup poklonila građanima, koji su pored njenog uživali i u nastupima Jelene Tomašević, Kikija Lesandrića, Nikole Rokvića i Nataše Bekvalac. Budući da je prošlogodišnji provod bio fantastičan, na organizatorima je težak zadatak da taj uspeh ponove i za doček 2015.

Onima koji Novu godinu doživljavaju kao nešto ekskluzivnije i u tom maniru žele da se obuku i provedu, na raspolaganju su brojni restorani i klubovi koji upravo u takvoj atmosferi dočekuju ponoć. Pored brojnih kafana, splavova, klubova koji u ponudi imaju pre svega domaći zvuk, ljubitelji strane muzike mogu da odahnu jer beogradski noćni život obiluje klubovima i barovima koji se po kvalitetu mogu takmičiti sa evropskim, kako po izgledu tako i po kvalitetu i izboru muzike. Beograd u novogodišnjoj noći ugostiće i brojne poznate DJ-eve pa stranci i domaći ljubitelji mogu da uživaju u ritmu  elektronske,  house, hip-hop, R&B ili drum’n’bass i mnogim drugim ritmovima.

kafana druga kuca (1)

Kad sve saberemo i oduzmemo može se zaključiti da je Beograd zaista metropola odličnog provoda.  Zahvaljujući bogatom kulturnom sadržaju i ponudi koju ima nedavno su ga i veliki međunarodno priznati časopisi kao što su New York Times i CNN, krunisali takozvanim regionalnim centrom noćnog života. To kažu časopisi, a oni koji su proživeli njegovu ponudu kažu da je on sigurno na listi svetski gradova odličnog provoda. Ono što Beograd čini fantastičnim jeste njegova prilagodljivost i sposobnost da ugodi svačijem ukusu i mogućnostima. Upravo ta uslužnost garantuje odličan provod za doček nove 2015. godine.

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *