7 načina korišćenja WD 40 spreja

Pročitajte neke od najkorisnijih saveta kako možete upotrebiti WD 40 sprej.

1. Ostali su vam tragovi gumene obuće na pločicama. Naprskajte sprej, ostavite nekoliko sekundi i potom istrljajte krpom.

2. Imate belu tablu po kojoj se piše markerom. Iz nekog razloga sunđer koji je namenjen za brisanje takve table ne može da obriše marker. Zato tablu naprskajte sprejom i obrišite papirnom maramicom.

3. Posuđe od rosfraja izglancajte krpom na koju ste prethodno naprskali WD 40 sprej.

4. Koliko puta vas je iznervirala nalepnica koja se ne može potpuno ukloniti sa predmeta? Sada više nema brige. Poprskajte sprejom, ostavite 30-ak sekundi do jednog minuta a potom istrljajte nalepnicu.

WD40-tepih

5. Slučajno vam se zalepila žvaka za tepih. Ne očajavajte. I ovde u pomoć priskače WD 40 sprej. Postupak isti kao u svim ostalim slučajevima. Naprskajte sprejom sa svih strana i lagano skidajte žvaku. Ukoliko ostane delova žvake na tepihu, ponovo naprskajte sprejom i istrljajte krpom.

6. Ukoliko imate sitne ogrebotine na vašem automobilu dobro ih naprskajte sprejom a potom glancajte krpom sve dok ogrebotine potpuno ne nestanu.

wd-40-popravka

7. Dete vam je išaralo ekran računara voštanim bojama. Ne brinite. WD 40 sprej rešava i taj problem. Naprskajte krpu sprejom a zatim laganim pokretima očistite ekran.

 

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *