Negovana koža za vaše samopouzdanje

Negovana, lepa i meka koža odlika je svake prave dame i merilo istančane prefinjenosti. Bez obzira na to koliko godina imate uvek treba da budete lepe i negovane. To posebno dolazi do izražaja u vrelim letnjim danima, kada preplanula sjajna koža budi uzdahe. Iako se muškarci pri nabrajanju opredeljuju za različite atribute koji ih privlače, svi oni se slažu da je negovana koža, neodoljiva za svakog muškarca.

mleko za telo 2

Ne treba sakrivati već istaći
Budući da je zima uveliko za nama, a da Sunce prkosno mami na ulice malo toga ostavljajući mašti, ne smete se voditi zimskom parolom: ono što nam se ne sviđa sakrićemo. Sunce nas izlaže pogledima, ono nas ogoli ali istovremeno i učini lepšim. Zato je potrebno negovati se tokom cele godine, da bi vaša lepota kulminirala upravo pod zracima Sunca koji svetle kao reflektori. Za takav utisak nije potrebno mnogo. Lagana kupka, redovan piling i hidratacija kože odgovarajućim mlekom za telo, učiniće vašu kožu blistavom, privlačnom i sjajnom. A mnogo bolje od toga je ono samopouzdanje koje će da hrani vašu dušu ili vaš ego dok odolevate pogledima koje zasluženo privlačite.

mleko za telo 1
Sunce i prijatelj i neprijatelj
Ukoliko niste dovoljno vežbali preko zime, male nedostatke i sliku takozvane narandžine kore ublažiće preplanuo ten koji vešto skriva nedostatke. Preplanula boja asocijacija je na more, na so, na odmor i bezbriž… Dakle asocijacija na sve lepo. Ali uvek postoji neko ALI. Morate da vodite računa da se dozirano izlažete Suncu jer ćete na taj način uspeti da izbegnete da privlačno postane neprivlačno. Lep i preplanuo ten je jedno, a velike površine ispucale oguljene kože koja ostavlja neravnomerno raspoređene fleke po vašem i najsavršenijem telu nije lepa nikom. Takođe, pored toga što opekotine nisu lepe, one su opasne. A da biste izbegle neželjene efekte sunčanja potrebno je da koristite kreme sa odgovarajućim zaštitnim faktorom. Sada je u ponudi i čitav niz preparata iz asortimana prirodne kozmetike koja je u savremenom svetu nege sve prisutnija i aktuelnija.

Dakle ako želite da budete neodoljive, privlačne i lepe, pored toga što ste pametne i snažne, iskoristite svoju pamet, naoružajte se na vreme i zaštitite svoju lepotu koja nedvojbeno utiče na vaše samopouzdanje koje je iznad svega neodoljivo. Okupane zracima sunca, lepe i negovane zakoračite u novo leto.

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *