KAKO NAPRAVITI FACEBOOK PROFIL

Želite napraviti Facebook profil, a ne znate kako? Evo kratkog uputstva za izradu novog facebook profil-a.

Postanite i vi deo najveće socijalne mreže na kojoj se nalaze milioni ljudi iz celog sveta svaki dan.

Da bi napravili Facebook profil kliknite na ovaj link za registraciju . Unesite pravo ime i prezime, mail, lozinku i datum rođenja. Kliknite na Registruj se i otvorite mail koji ste naveli u registraciji jer vam je tamo poslat email na kome treba da potvrdite link sa kojim dovršavate registraciju. Ulogovanjem u facebook profil ostaje vam još da preuredite i ispunite delove profila koje želite, ažurirate svoju fotografiju i ispunite ostale rubrike.

facebook_registracija

Ispunite sva polja kao što je napravljeno u ovome primeru! U rubrici Nova lozinka izmislite neku lozinku na primjer: 2zJ8k1L ili 5g1QB22, važno je ispravno napisati lozinku u kojoj se koriste velika i mala slova! Ne zaboravite lozinku napisati na papirić kako je nebiste negde izgubili! Ako nemate e-mail adrese mora ćete je kreirati na nekom od besplatnih e-mail servisa. Ako se po prvi puta služite sa kompjuterima dobro će vam doći naše uputstvo kako i gde otvoriti besplatnu dodatnu e-mail adresu.

Podeli na:

16 komentara na “KAKO NAPRAVITI FACEBOOK PROFIL

  1. pozdrav svima ,nemam profil i pokusavam da ga otvorim ali bez uspeha.dana se zovem ,to mi je krsteno i jedino ime,pritom ga i obozavam. pri pokusaju da otvorim fejs ime mi osporavaju.molim pomozite

  2. otvorila sa slucajno 6 mojih profila na fejsu ,ostavila bih samojedan,kakoda to uradim.

  3. Problem je samo taj što na FB gotovo ništa ne funkcioniše. Ja već dva meseca pokušavam da napravim FB profil, ali bez uspeha. Definitivno najgora i najkomplikovanija socijalna mreža. A nemaju ni adresu ni broj telefona ni bilo gde da možeš da ih kontaktiraš. FB kako izgleda neće dostići nivo ruskog VK ni za 100 godina, i po pitanju kvaliteta i funkcionalnosti i po pitanju jednostavnosti pravljenja profila i po pitanju podrške, koja na FB očigledno uopšte i ne postoji.

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *