Moćna soda bikarbona i kako vam može pomoći

Rak je kiselina, posebno mlečna kiselina koja je otpadni produkt gljivica i plesni i živi u okruženju s vrlo malo kiseonika. Ukoliko se do kancerogenih ćelija dovede što više molekula kiseonika one umiru. Soda bikarbona, neprijatelj svake farmaceutske industrije.

Snažno će se opirati ideji da nešto tako jefino kao što je natrijum bikarbonat može nadmašiti najskuplje farmaceutike. Postoje uverljivi dokazi i mnoštvo podržavajućih teorija koje upućuju na to da bi natrijum bikarbonat trebao biti primarni i univerzalni medikament za široki spektar različitih oboljenja, uključujući rak i dijabetes, koga bi u lekarski tretman trebali uključiti svi terapeuti i medicinski stručnjaci za veliki broj bolesti današnjice.

Kad se radi o sodi bikarboni, to je dobro proučena i shvaćena supstanca. Već se decenijama nalazi u širokoj upotrebi, čak i od strane onkologa. Soda bikarbona se rutinski primenjuje kako bi se sprečilo da toksičnost hemoterapeutika i zračenja uništi bubrege pacijenata.

Milioni ljudi po celom svetu konzumiraju jone bikarbonata u vodi za piće u svrhu prevencije ili se pomoću njih leče u bolnici, klinici ili hitnoj službi zbog kliničke acidoze kao i kod mnoštva drugih stanja. Pomaže da se svakog dana spasi nebrojeno mnogo života.

Kad se kombinuje sa drugim snažnim i temeljnim prirodnim supstancama kao što su magnezijum hlorid i jod, svako ima na dohvat ruke trojstvo medicinskih superheroja spremnih da odjednom ostvare naučna medicinska čuda. To je i supstanca koju biste trebali uvek imati pri ruci, pogotovo u današnje vreme ekonomskih i zdravstvenih nevolja.

Problemi s kiselim pH vrednostima (relativni manjak bikarbonatnih jona) uzima veliki danak u ljudskoj fiziologiji i što više neka osoba primi kiselog, to je veći problem za ćelijsku fiziologiju. Svaka biohemijska reakcija je osetljiva na pH vrednost jer su enzimi na tu ravnotežu posebno osetljivi.

Naša ishrana igra važnu ulogu u održavanju povoljnog telesnog pH. Veliki deo savremene prehrane dovodi do smanjenja pH vrednosti prema kiselom. Neravnoteža pH ometa ćelijske aktivnosti i funkcije, pogotovo ako pH nastavi padati.

Preterano kiseli pH vodi ka propadanju ćelija, što na kraju vodi do ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su rak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes, osteoporoza i gastritis.

Činjenica kako biološki život najbolje funkcioniše u ne-kiselom (alkalnom) miljeu dovoljno jasno govori u prilog korisnosti sode bikarbone.

Soda bikarbona odgovorna je za transport kiseonika: širi krvne sudove i lakše otpušta kiseonik u tkiva, što znači da povećava PH vrednost. Povišene PH vrednosti urina sprečavaju kristalizaciju mokraćnih kanala.

Utvrđeno je da mokraćna kiselina uzrokuje dijabetes, srčane bolesti, srčane udare, giht, bubrežne kamence. Takođe stvara otrovni spoj alkosan koji stvaraju gljivice, a to znači dijabetes i konačno rak.

Oralnim uzimanje soda bikarbona izvlači uran iz bubrega, sprečava infekciju mokraćne bešike, giht, artritis, groznicu, a pomaže aktivnost pankreasa za koji se zna da proizvodi najviše bikarbonata i koja je odgovorna za proizvodnju insulina.

Bez obzira ima li neko srčana ili neurološka oboljenja, rak ili teži oblik gripa ako uzima zajedno sodu i magnezijum hlorid osigurava sebi siguran tretman. Njihovo zajedničko delovanje efikasno odstranjuje otrove i kiseline iz svih ćelija, tkiva i organa.

NAČIN UPOTREBE SODE BIKARBONE

Za lečenje obvezno koristiti farmaceutsku sodu, a nikako za kućnu upotrebu, tj. onu koju možete kupiti u prodavnici. Preporučuje se destilovana voda.

Još je delotvornije ako se svaki dan pije pomešana s jabukovim sirćetom ili s sveže isceđenim limunovim sokom.

Ovo ćete pripremiti na sledeći način.

Dve kašike jabukovog sirćeta ili dve kašike sveže isceđenog limunovog soka pomešati sa pola kašičice sode. Pričekajte da zapeni i nakon što pena nestane dolijte vode i popijte.

Ako je limun prskan pesticidima stavite u 2 dl ključale vode, šaku soli i 5-6 kašika sirćeta. Kad se voda ohladi u nju staviti limun 24 sata i dobro isprati.

Kupka – / zračenje, hemoterapija / U toplu kupku staviti 2,5 kg sode i 1,5 kg soli. Izvlači uran i ostale teške metale.

Umor, napetost mišića skidanje odumrlog epitela – U toplu kadu staviti jednu šoljicu sode. Skinuće mrtvi deo epitela i ostaviti svetlu i mladu kožu.

Bradavice – Na vlažnu nakvašenu bradavicu lagano utrljati sodu. Raditi češće.

Soda-bikarbona

Podeli na:

One thought on “Moćna soda bikarbona i kako vam može pomoći

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *