Zašto je dobro letovati u predsezoni?

Kada je pravo vreme za odlazak na letovanje?

Letnja sezona i letovanje u Grčkoj 2014. godine počinje veoma uskoro. Prvi turisti očekuju se već u maju, a poslednji krajem septembra.  Da li se odlučiti za letovanje u predsezoni, u jeku sezone ili čekati da se turisti počnu vraćati kućama i iskoristiti last minute ponude?

letovanje 1 (2)

Za mlade ljude, želje avantura i provoda, jul je mesec za odlazak na letovanje. Za one koji takođe žele da osete zabavu ali i malo da uštede, povoljniji su aranžmani u mesecu avgustu.

Ušteda zahvaljujući first i last minute ponudama

Turisti, oni malo iskusniji, imaju već razvijen istančan osećaj kada su u pitanju najbolje ponude. Neki iz godine u godinu čekaju first ili last minute ponude kako bi proveli deset dana pod suncem Grčke. Dok jedni ne veruju, drugi se kunu u ušteđevinu koju dobiju rezervisanjem ovakvih ponuda. I dok je sada svaki dinar bitan, first i last minute ponude za letovanje privlače najviše pažnje. Ušteda nije zanemarljiva, a provod je itekako dobar. Uhvatićete dobro vreme, a svakako ni društva neće manjkati!

Letovanje u predsezoni

Još jedna od mogućnosti da malo uštedite a da opet vidite more, jeste u letovanje u predsezoni. Pogrešno je misliti da se, recimo, za letovanje u predsezoni odlučuju samo oni koji žele što više da uštede. Recimo, za letovanje u predsezoni na Pefkohoriju trebao bi da se odluči i onaj koji želi da izbegne prenatrpane štrandove, oni koji žele na miru da prošetaju ulicama Grčke i osete uzavrelu atmosferu i užurbane pripreme domaćina koji se spremaju da dočekaju turiste i oni koji jednostavno više vole blago letnje sunce.

letovanje 2 (2)

Svi mladi roditelji takođe se češće odlučuju za letovanje početkom sezone iz razloga što im je manje stresno prelaziti preko peškira i ležaljki u potrazi za mestom i to sve vukući kolica, torbe, suncobrane i ostalo.

Letovanje je uvek dobra ideja, potrebno je samo da dobro razmislite šta vam je važno i da u skladu sa tim izaberete vašu destinaciju.

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *