Vaša terasa je Vaše mesto za odmor

Proleće i dolazak leta pravo su vreme da se posvetimo terasama. Toplo vreme nas izvodi napolje iz domova, a terase i bašte pravi su ambijent za ovaj period. Sve što treba da uradimo jeste da ovaj prostor osmislimo i uredimo da bi bio što lepši i funkcionalniji, a sve to u cilju što prijatnijeg boravka. Jedan ovakav prostor teško je zamisliti bez adekvatne zaštite od sunca, pa neophodan deo njegovog uređenja čine i suncobrani

Suncobrani 1

O kakvom god tipu terase da se radi, suncobrani mogu doneti željeni zaklon od Sunca baš na onom mestu gde nam je u datom momentu najpotrebniji, a zbog svoje prenosivosti ekonomičniji su i  praktičniji od nekih drugih rešenja. Bilo da imate otvorenu, delom natkrivenu ili zatvorenu terasu koju ste ukrasili omiljenim cvećem, ovo može biti vaš kutak za opuštanje.

Ukoliko umesto terase planirate vreme da provodite u bašti ili dvorištu, suncobrani su sa svojim stabilnim postoljima i u ovom slučaju pravo rešenje. Ovakva postolja su okruglog ili četvrtastog oblika, manja ili veća. Samo platno suncobrana je kvalitetni poliester sa UV zaštitom, dok je konstrukcija od plastificiranog aluminijuma. Ovakva konstrukcija jednostavno se postavlja na stabilna postolja za suncobrane bez potrebe za bilo kakvim dodatnim alatom.

Suncobrani 2

Manji ili veći, podesive konstrukcije u skladu sa vašim potrebama, uklopiće se u bilo koji prostor i omogućiti da se udobno zavaljeni u stolicu ispod njega opuštate uz omiljenu knjigu ili piće.

Neka i estetski ugođaj bude potpun – imate na terasi omiljeno cveće,   saksije ili žardinjere? Pospite zemlju šljunkom ili sitnim izlomljenim kamenčićima, kakvim je prekriveno i postolje vaseg suncobrana.

Suncobrani 3

Uz ovakav ugođaj imaćete svoj privatni kafić, biblioteku, ili mesto za popodnevni odmor, baš onakvo kakvo sami osmislite.

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *