Uredite prostor za devojačko veče

Kako da napravite dekoraciju za devojačko veče: cvetni aranžmani od ruža i kolačići

Postaje sve popularnije devojačke večeri održavati u domu buduće mlade, ali se ovim povodom treba potruditi i da se enterijer posebno dekoriše i uredi, kako bi svi osetili specijalan duh navedene prilike. Mi vam dajemo nekoliko ideja: tu su, pre svega cvetni aranžmani od ruža, koji će uneti romantiku u prostor, veseli kolačići, koji će sve nasmejati, i ostali ukrasi uz pomoć kojih se možete i posebno zabaviti.

Kako dekorisati prostor: cvetni aranžmani od ruža

Na samom početku, treba istaći da je ruža simbol ljubavi, te da se upravo iz tog razloga bira kao osnovni cvet svake svadbe i svih ostalih proslava ljubavi. Zato su cvetni aranžmani od ruža najpogodniji za sve događaje u vezi sa venčanjem, pa tako i za devojačko veće.

Jednu od veoma kreativnih ideja predstavljaju manji cvetni aranžmani od ruža u pletenim korpicama postavljeni duž čitavog stola na kome će se naći posluženje. Predlog je da birate ružičastu boju u nežnijoj nijansi, kako bi se ona uklopila sa ostatkom dekora. Tome dodajte bele korpice, koje lako i sami možete prefarbati sprejem.

Cvetni aranžmani od ruža roze boje trebalo bi da budu uokvireni zelenilom, koje možete birati i prema godišnjem dobu – zimskim slavljima dodajte grančice zimzeleni, a jesenjim raznobojno lišće.

Takođe, i u uglovima prostorije bi, na razne načine, mogli da se nađu cvetni aranžmani od ruža. Na primer, u same uglove možete postaviti loptaste forme ružičastih ruža, koje će visiti sa plafona. U kombinaciji sa pom-pom loptama, ovo će predstavljati veoma originalnu i romantičnu kombinaciju.

Sem toga, cvetni aranžmani od ruža u staklenim, providnim vazama takođe deluju inspirativno. Samo dno vaze ispunite belom ili ružičastom mirišljavom solju, a u sam vrh neka budu smešteni cvetni aranžmani od ruža u saksijicama. Veoma slatko i inspirativno.

Šta poslužiti: ketering i kolačići

Sitni zalogajčići i kapkejkovi pravi su izbor za devojačko veče. Pošto smo već rekli da bi cvetni aranžmani od ruža trebalo da budu ružičaste boje, istu boju iskoristite i za boju tanjira posluženja i ukrašavanje kapkejkova, kojima možete dodati minijaturne cipelice na štiklu, torbice, karmin i slično.

Kapkejkove neka prate kuglice na štapićima, takođe u ružičastoj boji, sa biserčićima od fondana. Možete dodati i one pravljene tako da podsećaju na ružičaste smajlije.

Vodite računa da se na švedskom stolu u pravilnim razmacima smenjuju manji cvetni aranžmani od ruža i posluženje, kako sto ne bi delovao pretrpano i kako bi svaka gošća mogla da priđe hrani.

Ostali ukrasi

Pored pomenutih pom-pom lopti koje će pratiti cvetni aranžmani od ruža u istoj formi, čitavoj dekoraciji dodajte i beličaste ukrase, u vidu minijaturnih velova na kapkejkovima za mladu i korpicama u koje ćete postaviti cveće.

Čitavu zabavu mogu pratiti i razni dodaci u vidu usana i brkova na štapićima, majice sa različitim natpisima, krune i slične zanimljivosti koje će vam pomoći i da se dobro zabavite.

U skladu sa dekoracijom koju čine cvetni aranžmani od ruža roze boje, jedan venčić sa prirodnim ružama mogla bi da ponese i buduća mlada kao kraljica večeri.

Uredite prostor za devojačko veče

 

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *