Kupaći kostim u skladu sa vašom figurom

Ukoliko je vaša građa poput kruške, imate šire bokove, uzan struk i male grudi treba da birate kostime koji skreću pažnju sa donjeg dela. Za vas su oni kostimi kod kojih se gornji deo ističe jarkom bojom ili dezenom, dok donji deo treba da bude jednobojan.

Ako je vaša građa poput jabuke, odnosno imate zaobljen gornji deo tela, stomak i struk, a tanje ruke i noge  treba da nosite jednodelne kostime ili dvodelne ali kod kojih je gornji deo jednobojan i manje upadljiv, a donji deo može da ima neki zanimljiv detalj. Nikako ne bi trebali da nosite gornji deo u obliku topa.

Imate dečačku građu, širi struk, male grudi i ravne bokove onda nosite model koji će vam vizuelno kreirati obline. Najbolji su jednodelni kostimi. A ako se odlučite za dvodelni neka oba dela budu iste boje ili dezena.

Zavodljiva figura poput peščanog sata sa sličnim obimom grudi i bokova a uskim strukom zahteva model koji ističe obline. To su modeli sa čvrstim korpama ili trouglovima.

ann-christine-kupaci-kostim-16938-1024x1024-201207301652                                           push-up-bikini-twist-bandeau-top-zierringe-schwarz_1600

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *