Kakve haljine će se nositi ove sezone?

Neprolazni komad garderobe, haljine, svake sezone dobijaju nove forme, šare, boje i ukrase.

Haljine za sezonu jesen/zima 2016/2017. godine odlikuje, pre svega, neobičnost.

Bilo da ste ljubitelj uvek aktuelne klasike ili svojim stilom volite da se izdvajate od ostalih, jedno je sigurno – uz ove haljine nikako nećete uspeti da prođete nezapaženo.

Večita klasika

Bilo da tragate za praktičnim komadom za posao, piće sa drugaricama ili izlazak na žurku, haljine u kombinaciji crne i bele boje rešiće Vam svaki problem.

Ove sezone čuveni kontrastni spoj dolazi nam u vidu drugačijih krojeva. Haljine sa dodacima u obliku velikih zipova po sredini i one kombinovane od crnoj sloja preko belog, prilagodljive su svakoj prilici u zavisnosti od izabranih aksesoara.

Uz takve haljine za posao ćete, svakako, birati sako i torbu strožih linija, koje ćete u jednom potezu prilagoditi večernjem izlasku ako obujete crne štikle.

Crno-bele haljine ulaze ove sezone na velika vrata u formi sa V-izrezom, neobičnijom utoliko što podrazumeva dubok dekolte koji krije donji sloj modela. Ovakve kragne oduševiće sve koji cene retro detalje na svojoj garderobi. Odličan izbor za posao, ovakvi krojevi mogu se nositi i u večernjom izlasku uz dodatak samo jedne duže ogrlice.

Male bele haljine

Klasiku crne haljine zamenila je bela pre nekoliko godina i na ovoj neprikosnovenoj poziciji o(p)stala.

Mnogo zahvalnija za kombinovanje i ujedno upečatljivija od crne, beli model sada podrazumeva nešto lepršaviji kroj koji se zahvalno prilagođava apsolutno svemu što imate u ormaru – od kardigana za ušuškane i prijatne ranojesenje šetnje, preko sakoa za posao, do prsluka za izlazak.

Bele haljine su i ono što se naziva posebno pametnom investicijom, jer se mogu nositi na mali milion načina, a u zavisnosti od Vašeg trenutnog nadahnuća.

Inspirativne haljine sa neobičnim šarama

Imali smo prilike da vidimo kako su orijentalni dezeni pre nekoliko godina zakoračili na modnu scenu, kojom će dominirati u ovom periodu.

Čuvena paramecijum šara na ljubičastoj osnovi duge haljine biće ono što će Vas sasvim sigurno izdvojiti od ostalih gde god da se pojavite. Plava baza sa zlatnim detaljima će, sa druge strane, učiniti i Vas i Vaš stil prepoznatljivim.

Ovakve haljine namenjene su večernjim izlascima i posebno glamuroznim prilikama, pa ako već razmišljate šta biste obukle za Novu godinu, evo rešenja.

Haljine sa upadljivim ukrasima

Rezervisane čak i za one manje hrabre, haljine sa neobičnim ukrasima osvežiće zaista svačiji stil.

Ako ste svakoga dana u dilemi šta da obučete, sa modelima poput ovih sigurno nećete imati problem. Haljine lepršavog kroja sa heklanim detaljima u etno-stilu, bilo kratke ili duge, dodaće veselost čak i sivim jesenjim danima.

Kao posebno atraktivan, izdvaja se klasičan model haljine u braon boji sa našivenim heklanim detaljima na donjem delu, u zagasitim bojama jeseni, kako biste se lako uklopili sa bojama ovog godišnjeg doba.

Ako ni u najhladnijim danima ne želite da odustanete od leta, za Vas su rezervisane lepršave haljine u pastelnim bojama sa neobičnim kićankama sa prednje strane, koje čine odličan kreativni kontrast svili ili viskozi od kojih su pravljene.

Budite šik ove sezone!

Kakve haljine će se nositi ove sezone?

Podeli na:

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *