JOGURT – PRIJATELJ LJUDSKOG ORGANIZMA

Jogurt, mlečni napitak nastao pre više od 4.000 godina, danas je zastupljen na tržištu u različitim…

Skuvajte špagete na način na koji to rade Italijani

Skuvajte špagete na način na koji to rade Italijani i uživajte u svakom zalogaju. Donosimo vam…

OBROK SALATE –  I ZDRAVI I SITI

Mnogi restorani u Novom Sadu ponudiće vam u svom meniju raznolike obrok salate. Ovo je postao…

Zamrzavanje hrane

Zamrzavanje hrane. Zamrzavajte samo sveže i zdrave namirnice. Zamrznite namirnice odmah nakon pripreme, odnosno taj dan…

Kuvarske tajne

Kuvarske tajne. Da se kačamak ili palenta ne bi zgrudvali, provrelu vodu treba skloniti sa vatre…

Kako sačuvati hranjive sastojke hrane

Kako sačuvati hranjive sastojke hrane. Sve namirnice, a naročito voće i povrće, treba upotrebljavati sveže, jer…

Očistite kuvana jaja lako i jednostavno

[schema type=”recipe” name=”Očistite kuvana jaja lako i jednostavno” ] Koliko ste samo puta muku mučili da…

KROMPIR KAO LEK

Krompir, poput hleba i pasulja, s pravom nosi epitet “naš nasušni”. Ne samo što je osnovna…

Kako ispravno oprati bobičasto voće

Napunite sudoperu sa vodom, dodajte 1 šolju sirćeta i promešajte. Ubacite u to sve voće i…

Zanimljivi saveti

Očistite jagode od peteljki pomoću slamke.           Da isečena jabuka ne dobije…