JOGURT – PRIJATELJ LJUDSKOG ORGANIZMA

Jogurt, mlečni napitak nastao pre više od 4.000 godina, danas je zastupljen na tržištu u različitim…

Skuvajte špagete na način na koji to rade Italijani

Skuvajte špagete na način na koji to rade Italijani i uživajte u svakom zalogaju. Donosimo vam…

NAUČITE PRAVILA LEPOG PONAŠANJA U RESTORANU

Lepo ponašanje ili bonton podrazumeva skup  pravila kojima ostavljamo pozitivan utisak na druge i pokazujemo visok…

OBROK SALATE –  I ZDRAVI I SITI

Mnogi restorani u Novom Sadu ponudiće vam u svom meniju raznolike obrok salate. Ovo je postao…

Zamrzavanje hrane

Zamrzavanje hrane. Zamrzavajte samo sveže i zdrave namirnice. Zamrznite namirnice odmah nakon pripreme, odnosno taj dan…

Crveni sos sa šampinjonima

Crveni sos sa šampinjonima. Potrebno vam je: ulje glavica crnog luka pola kilograma šampinjona kašika brašna…

Zelena salata sa kiselim mlekom

Zelena salata sa kiselim mlekom. Potrebno vam je: 3-4 glavice salate 1 čaša kiselog mleka 1…

Kuvarske tajne

Kuvarske tajne. Da se kačamak ili palenta ne bi zgrudvali, provrelu vodu treba skloniti sa vatre…

Kako sačuvati hranjive sastojke hrane

Kako sačuvati hranjive sastojke hrane. Sve namirnice, a naročito voće i povrće, treba upotrebljavati sveže, jer…

Očistite kuvana jaja lako i jednostavno

[schema type=”recipe” name=”Očistite kuvana jaja lako i jednostavno” ] Koliko ste samo puta muku mučili da…