KAKO NAPRAVITI FACEBOOK PROFIL

Želite napraviti Facebook profil, a ne znate kako? Evo kratkog uputstva za izradu novog facebook profil-a.

Postanite i vi deo najveće socijalne mreže na kojoj se nalaze milioni ljudi iz celog sveta svaki dan.

Da bi napravili Facebook profil kliknite na ovaj link za registraciju . Unesite pravo ime i prezime, mail, lozinku i datum rođenja. Kliknite na Registruj se i otvorite mail koji ste naveli u registraciji jer vam je tamo poslat email na kome treba da potvrdite link sa kojim dovršavate registraciju. Ulogovanjem u facebook profil ostaje vam još da preuredite i ispunite delove profila koje želite, ažurirate svoju fotografiju i ispunite ostale rubrike.

facebook_registracija

Ispunite sva polja kao što je napravljeno u ovome primeru! U rubrici Nova lozinka izmislite neku lozinku na primjer: 2zJ8k1L ili 5g1QB22, važno je ispravno napisati lozinku u kojoj se koriste velika i mala slova! Ne zaboravite lozinku napisati na papirić kako je nebiste negde izgubili! Ako nemate e-mail adrese mora ćete je kreirati na nekom od besplatnih e-mail servisa. Ako se po prvi puta služite sa kompjuterima dobro će vam doći naše uputstvo kako i gde otvoriti besplatnu dodatnu e-mail adresu.

Podeli na:

15 komentara na “KAKO NAPRAVITI FACEBOOK PROFIL

  1. pozdrav svima ,nemam profil i pokusavam da ga otvorim ali bez uspeha.dana se zovem ,to mi je krsteno i jedino ime,pritom ga i obozavam. pri pokusaju da otvorim fejs ime mi osporavaju.molim pomozite

  2. otvorila sa slucajno 6 mojih profila na fejsu ,ostavila bih samojedan,kakoda to uradim.

Ostavite komentar

Vaša emall adresa se neće prikazati drugima. Obavezna polja su obeležena sa *